Еквадорският елитен клуб Емелек продължава да иска капитана на Левски

...
Еквадорският елитен клуб Емелек продължава да иска капитана на Левски
Коментари Харесай

Еквадорски клуб не крие интереса си към Николай Михайлов

Еквадорският първокласен клуб Емелек продължава да желае капитана на Левски Николай Михайлов. От изявление на Хосе Ауад, претендент за президент на клуба от Гуаякил и сериозен предприемач, излиза наяве, че отборът не се е отказал от тази концепция.

" Предстои да притеглим страховит вратар, който е капитан на българския тим (б.а. - Николай Михайлов) ", сподели Ауад пред eluniverso.com. Той удостовери, че клубът се е свързал с уругвайската звезда Луис Суарес, с цел да го убеди да взе участие в плана. Бившият нападател на Барселона и Атлетико (Мадрид) обаче желае да остане в Европа.

Ауад разгласи, че състезателен шеф на клуба при него ще бъде някогашната звезда на Ювентус Давид Трезеге.
 Ники Михайлов с огромен жест към Левски
Ники Михайлов с огромен жест към Левски

Ето детайлности

" Ще се стремим Емелек да стане водещ тим и да завоюва всички шампионати, пред които е изправен на интернационално равнище, изключително да бъде първенец на Копа Либертадорес, с цел да завоюва почитание. Вече говорихме за качеството на играчите, които са нужни, с цел да достигнем задачите ", сподели от своя страна Трезеге, представен от " Тема спорт "..

Емелек е един от четирите най-титулувани клубове в Еквадор. Изборите за нов президент на клуба от Гуаякил ще се проведат на 26 юни, неделя.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР