Еквадорските и аржентинските медии отделят сериозно внимание на силния старт

...
Еквадорските и аржентинските медии отделят сериозно внимание на силния старт
Коментари Харесай

В Южна Амерка се прехласнаха по Берое

Еквадорските и аржентинските медии отделят съществено внимание на мощния старт на Берое на сезона в Първа лига. Акцентът, несъмнено, пада върху последния триумф на старозагорци с 3:0 против Славия.

В Аржентина предстоящо подчертават на аржентинския треньор Густаво Араголаса и наличието на доста негови сънародници в отбора.

" С успеха, реализирана тази събота, Берое има 13 точки, след 4 победи, тъждество и загуба, и остава на второ място, дружно с Черно море, на три зад водача Локомотив Пловдив ", пишат в Аржентина.

" Петима от аржентинеците бяха титуляри. Това са вратарят Родриго Гарсия Ачинели (бивш Темперли, родом от Пехуао), централните бранители Франко Рамос Минго (бивш Бока Хуниорс, роден в Кордоба) и Лучано Скуадроне (бивш футболист на Естудиантес ла Плата, роден в Чиполети), който означи първия гол в мача, халфовете Тиаго Сейхас (бивш Бока, от Буенос Айрес) и Франческо Селесте (бивш състезател на Лос Андес, от Висенте Лопес). През първото полувреме в игра се появи и Енцо Еспиноса ", написа още в испанските.

В Еквадор се концентрират върху двата гола на Майк Севайос във вратата на Славия и асистенцията при първото попадение на Лучано Скуадроне от страна на Жорди Говеа.
 Араголаса: Бяхме доста добре готови за мача, знаехме слабите места на Славия
Араголаса: Бяхме доста добре готови за мача, знаехме слабите места на Славия

" Мисля, че футболът в България, Италия и Аржентина е еднакъв "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР