Еквадор спечели мача на откриването от . Тимът от Южна

...
Еквадор спечели мача на откриването от . Тимът от Южна
Коментари Харесай

Еквадор спечели първия мач от Катар 2022

Еквадор завоюва мача на откриването от. Тимът от Южна Америка надигра с лекост домакините с 2:0. И двата гола вкара капитанът Енер Валенсия, който към този момент има пет попадения на Мондиал.

Валенсия откри още след 160 секунди, което щеше да бъде най-бързият гол в историята на финалите. ВАР обаче анулира попадението поради засада на негов съотборник.

В 16-ата минута обаче реферът отсъди дузпа за нарушаване против Валенсия, осъществено от вратаря Саад Алшееб. Този път амнистия нямаше – 0:1. В 31-ата минута нападателят засече пас на Пресиадо и вкара за 0:2. В края на полувремето Валенсия получи контузия в коляното и въпреки да не беше заменен на почивката, след нея не беше толкоз ефикасен.

През втората част Еквадор смъкна оборотите, само че продължи да играе по-добре и да има повече положения за гол. Южноамериканците изпуснаха два шанса да сложат точка на разногласието с трето попадение. Катар пък натискаше, само че без да тормози Ернан Галиндес. Всъщност домакините останаха без прецизен удар във вратата.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР