Еквадор спечели мача на откриването на Световното в Катар -

...
Еквадор спечели мача на откриването на Световното в Катар -
Коментари Харесай

Еквадор приземи домакина Катар в първия мач

Еквадор завоюва мача на откриването на Световното в Катар - 2:0 против отбора на домакините на цялостния стадион " Ал Баит ". Звездата на турския " Фенербахче " Енер Валенсия осъществя двата гола в 16-ата минута от дузпа и в 31-ата.

Нападателят се разписа още в 3-тата, само че попадението не бе зачетено от ВАР поради засада. Латиноамериканците преобладаваха, можеха да вкарат още голове. Другите два тима в групата са Сенегал и Нидерландия, техният конфликт е на следващия ден, понеделник, от 18 часа.

С триумфа и превъзходството си еквадорците опровергаха слухове преди дуела, че част от националите им са взели подкупи и ще изгубят от домакините с 0:1. 

В 16-ата минута Валенсия вкара първия гол на шампионата от дузпа, отсъдена за нарушаване против самия него от неубедителния през целия мач вратар Ал Шееб. В тези минути домакините изглеждаха тотално комплицирани и неуверени.

Логично Валенсия удвои в 31-ата, когато осъществя с акуратен удар с глава в долния десен ъгъл на вратата след центриране от дясно. Катар имаше късмет да понижи в края на полувремето.

След почивката Еквадор ловко диктуваше срещата. Хем не разреши на домакините даже да си помислят, че могат да стигнат до поврат, хем запази сили.

Играчите на Катар не демонстрираха през днешния ден никаква класа като за подобен шампионат и станаха първият отбор-домакин на Световно, който губи мача на откриването. 
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР