Ектор Бейерин не е като всеки друг футболист. Освен спорта,

...
Ектор Бейерин не е като всеки друг футболист. Освен спорта,
Коментари Харесай

Футболистът с различно мнение за войната в Украйна

Ектор Бейерин не е като всеки различен футболист. Освен спорта, той има и друга огромна пристрастеност - модата. Напоследък не чуваме кой знае какъв брой доста за него. Всъщност, откогато реши да продължи кариерата си в испанския Реал Бетис.
 Ектор Бейерин и по какъв начин един футболист може да бъде веган, влогър и манекен
Близък проект: Ектор Бейерин

Футболистът е живото доказателство, че няма невъзможни неща

Но промяната на по-голям клуб с по-малък не значи, че испанецът се е трансформирал по някакъв метод. Не, той към момента е стилно облечен футболист, който има мнение за нещата. Има и такова за протичащото се в Украйна през последните три седмици.

В изявление за La Media Inglesa Бейерин споделя, че е мъчно за поверие, че хората са по-заинтересовани от тази война, в сравнение с от други спорове. За образец дава войната в Палестина, която по думите му е била заглушена, както и тези в Йемен или Ирак.

Ектор Бейерин не може да си изясни за какво това се случва, като допуска, че е може би тъй като украинците са повече като нас. " Или тъй като този спор може да ни засегне доста по-директно и стопански, и от позиция на бежанците. "
 Айкут Демир, мачът на неговия тим в Турция и за какво отхвърли да покрепи Украйна
Футболистът, който отхвърли да носи тениска в поддръжка на Украйна

Айкур Демир има своите претекстове

Според футболиста, е демонстрация на расизъм да се вършим на слепи за останалите военни спорове по света, а в този момент за този да имаме ясна позиция, написа Marca. Бейерин счита, че това е белег и за липса на емпатия към всички хора, изгубили живота си в сходни военни спорове, тъй като приоритизираме тези, които са по-близо до нас.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР