Ексцесиите между феновете на Левски донякъде развалиха кефа на сините

...
Ексцесиите между феновете на Левски донякъде развалиха кефа на сините
Коментари Харесай

Няма изгледи за помирение между враждуващите фенове на Левски

Ексцесиите сред почитателите на Левски ненапълно скапаха кефа на " сините " от значимата победа над ЦСКА с 1:0. Ситуацията сред враждуващите фракции в агитката на столичани като че ли мъчно може да бъде овладяна, или най-малко по този начин считат тарторите от Сектор " Б ", пишат сътрудниците ни от " Меридиан Мач ".

За помиряване сред ултрасите прикани и изпълнителният-директор на софиянци - Павел Колев.

" С кого да приказваме? Едната страна постоянно застава с лице, а другата коя е? ", разкри един от тях пред въпросния вестник.

" Освен това този филм го играем от 12 години? Срещаме се, приказваме, сякаш вършим отстъпки... и отново същото ", продължи той и добави: " Враждата е тъпа, както и цялата обстановка. Срамно е, само че нещата са доста персонални и няма бъдат решени елементарно, до момента в който някои хора не се запитат: Ние от кое сме? Сектор Б, кварталната секта или от Левски? Левски сме го оставили в назад във времето! Това е по този начин, тъй като много от младите момчета, които се назовават ултраси, не са виждали огромни футболисти нито титли ".

От агитката са безапелационни, че полицията е можела да избегне случая, в случай че шествието на Блок 5 не е било прекарано около мост " Дружба ". /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР