Ексцентрикът твърди, че преди да дефилира на модния подиум тя

...
Ексцентрикът твърди, че преди да дефилира на модния подиум тя
Коментари Харесай

Разстрел! Бившият Извади Кирливите Ризи На Ирен Онтева, Ето Как Се Е Уредила С Първия Силикон!

Ексцентрикът твърди, че преди да дефилира на стилния подиум тя била сервитьорка. Работила в „ непретенциозно кафенце на име „ Валентино “, което се намираше на „ Бачо Киро “ и „ Искър “. „ Беше доста усмихната, чаровна, хареса ми. В един миг я взех за работа в една италианска компания за мебели, където имах общ бизнес.

Ирен разнасяше календари, плакати по всякакви фестивали, там, където имаше изложения на мебели. Плащах й някакви пари като рекламен сътрудник, а тя беше и доста старателна. Иначе, дет’ се вика, съм й давал пари да си купи и чорапогащник, с цел да върви по улицата както би трябвало, но… “, върна лентата художникът.

Познанството му с друга паметна моделка от 90-те години-Ралица Балева било много по-различно. Двамата са другари и до през днешния ден, макар че хубавицата си е уредила добре живота и живее в чужбина.

Преди 10 ноември е ръководел клуба за художници студенти към Студентския дом на културата в София.

Негови живописни платна и графики са владеене на доста галерии „ по света и у нас “. В средата на 80-те Бинчев става основател на първите „ пленери “ (експозиции под намерено небе) в Градската градина и градинката пред „ Кристал “.

Заплашван е с физическа кавга от Държавна сигурност офицери.. Заклеймяват го като „ противников детайл ”, само че той не се смята за подобен, а за „ свободен актьор ”.

След „ нежната гражданска война ” Валентин Бинев е бил програмен шеф на телевизия „ Ден “, както и създател и продуцент на „ Голите вести “ по МСАТ.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР