Ексцентричността на Илон Мъск няма да изненада човек, който се

...
Ексцентричността на Илон Мъск няма да изненада човек, който се
Коментари Харесай

Защо Илон Мъск унищожава телефоните си

Ексцентричността на Илон Мъск няма да изненада човек, който се интересува от личността и от бизнеса му. А и милиардерът все намира метод да ни накара да се зачудим за какво работи тъкмо по този метод.

Но незабавно си отговаряме сами - тъй като всеки негов ход е добре обмислен и изцяло целеустремен. И не приказваме единствено за това какъв да бъде идващият модел Tesla или по какъв начин да ни прати в Космоса.

Сред документите от делото, което се води против Мъск от водач, който бе обществено афектиран в Twitter, откриваме забавен свидетелски роман. Според чиновник в SpaceX, неговият началник има навика през несъмнено време да унищожава остарелия си телефон и да го подменя с нов .
 Снимка 448817

Това е методът на Илон да унищожи вечно информацията, която не желае да види бял свят за нищо на света. И до момента в който на нас може да ни се коства необичайно някой да чупи телефон след телефон, специалисти по киберсигурност поддържат тази процедура, написа Daily Mail.

Според тях, когато си обществена персона, към която има огромно интерес, шансът телефонът ти да бъде хакнат е значителен . Спомняме си какво се случи с Джеф Безос и изтеклите му фотоси с Лоръс Санчес...
 SpaceX, Starlink, Илон Мъск и хилядите интернет спътници на милиардера
Илон Мъск приготвя още 30 000 спътника

Какво значи това за положението на близкия космос

Сигурни сме, че Мъск е изцяло наясно с всички възможни закани и преди да унищожи следващото си устройство, усърдно е изтрил всичко от профилите си, които са податливи на хакване. Или пък изобщо не се свързва към сходни леснодостъпни за зложелатели сървъри, на които ние се доверяваме всекидневно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР