Ексцентричният писател Любомир Милчев, по-известен като Денди, нападна злостно във

...
Ексцентричният писател Любомир Милчев, по-известен като Денди, нападна злостно във
Коментари Харесай

Денди: Юлиан Константинов е отвратителна к*рва

Ексцентричният публицист Любомир Милчев, по-известен като Денди, атакува злостно във фейсбук оперния артист Юлиан Константинов.

Светската личност разгласява фотография на артиста, съпроводена със следния извънредно циничен коментар: "Българският мъж! Отпред горделив к*роносец, а откъм гърба завъдил п*тка! ". "Внимавайте, когато го срещнете, доста отвратителна к*рва ", продължи със сарказма писателят, който постоянно може да бъде забелязан в центъра на София с бутилка алкохол в едната ръка, а в другата да държи каишката на обичания си пекинез Хининос.



Не се знае дали в този момент нещо съответно е предизвикало да нападне словесно брата на волейболната звезда Пламен Константинов. Всеизвестен факт е обаче, че отвреме в точния момент събуждайки се заран в неприятно въодушевление махмурлията публицист се излива зловесно в обществените мрежи против известни персони, с които в предишното е имал спор.

Така да вземем за пример Любомир Милчев и Пламен Константинов имаха гръмовни кавги между тях в предаването "Звездни стажанти ". Двамата бяха в един тим и тогава артистът на няколко пъти упрекна за издънката на тима си Денди. Светският лъв бе подложен на критика, че бил пил по време на осъществяването на дилемите, крадейки бира и шампанско от от екипа на шоуто, и по този начин провалил отбора. В последна сметка eксцентрикът беше уволнен от шефа Стефан Шарлопов, който към този момент е мъртвец.

Тогава обаче в обществените мрежи Константинов си навлече гнева на феновете поради обстоятелството, че топи сътрудниците си от тима, с цел да избави личната си кожа. "Юлиан е един огромен комплексар и женчо. Ако беше мъж щеше да си поеме виновността за неуспеха ", пишеха гневни фенове.

Източник: Lupa.bg
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР