Eксцентричният Персиян, който кулинарства в последното издание на „Черешката на

...
Eксцентричният Персиян, който кулинарства в последното издание на „Черешката на
Коментари Харесай

Персиян от Черешката крие пластични операции

Eксцентричният Персиян, който кулинарства в последното издание на „ Черешката на тортата”, разбуни духовете с присъединяване си. „ Кой е този с хайдушките мустаци и за какво е там?”, се питаха постоянни фенове на готварското предаване, които за първи път зърват младока. Той бе показан като всемирски коментатор, само че по всичко проличава, че визитката му бе единствено, с цел да бъде целесъобразно наличието му измежду останалите звездни посетители – певиците Рут Колева и Прея, миската и тв водеща Гергана Гунчева и парапланериста Веселин Овчаров.

Персиян се оказа най-големият дразнител за феновете с претенциите и капризния си манталитет. Първата вечер, в която семейства „ Мис България 2004” Гергана Гунчева, тя предложения гостите си в дома си в Горна Малина, в който живее със брачна половинка си – спортният публицист Петър Бакърджиев и двамата им сина. Персиян се похвали пред гостите, че с изключение на като астролог в „ На кафе”, се препитава със счетоводни къщи, имал и кошер с пчели. „ Аз не съм от тези, които са намерили себе си. Цял живот се диря. Какво ли не съм опитвал, с какво ли не съм се занимавал”, призна плевенчанинът. На финала на вечерта той окастри оценката за Гери и й даде най-ниските точки от всички останали посетители – 7. Претенциозният Персиян се аргументира с това, че обичал телешкото приготвено малко по-сурово, не харесал селекцията от виновност на домакинята и предпочитал по-леки десерти от нейните мини торти „ Павлова”.



Всъщност, колоритният гей прави напъни да е под светлините на прожекторите от 2009 година Тогава прави първите си опити да стане фолк звезда. За малко се задържа в „ Пайнер”, записва 3-4 песни, само че не съумява да роди нито един шлагер. Следващото занятие на амбициозния мъж е в „ На кафе” по Нова телевизия през 2012 година В утринното предаване той към този момент се савонарича Пресиян и се опитва да блесне като астролог, макар че феновете с тъга разбираха какво им предсказват звездите поради говорния му недостатък. От екипа на предаването му откриха ново занятие – да споделя биографиите на международни фешън величия. От дъжд на вятър ексцентрикът с искания за специалист в шоубизнеса се появява в „ На кафе”.

Амбициозният Персиян се е подложил на 3 пластични интервенции, с цел да усъвършенства визията си, научи „ Уикенд”. Първата направил, когато бил на 16 години. В едно от предаванията на Гала той описа, че бил красиво дете, само че в пубертета почнал да погрознява. Очите му били напълно дребни, а носът – голям. Когато бил дете даже спечелил купата „ Мини мистър Плевен”, само че все пак имал комплекси от външния си тип. „ Баба ми все ми споделяше: „ Бабе, какво хубаво дете беше, а по какъв начин израсна с дребни очи и огромен нос”. Това бяха първите индикации да стартира да се вглеждам и открих, че е права. Вкъщи беше огромна истерия”, разказвал е Персиян.

Тийнейджърът се депресирал и измолил от родителите си да му разрешат първата разкрасителна процедура. Едното му око, което било по-малко от другото, било уголемено. След това, когато почнал да прави първите си стъпки под прожекторите, мераклията за звездна популярност понижил големия си прегърбен нос и го направил чип и уголемил ниското си чело до естествен размер с присаждане на коса в Турция. Капризният гей възнамерявал и четвърта интервенция – да си отстрани огромните бузи.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР