Ексцентричният, но брилянтен актьор Хоакин Финикс е голямата актьорска атракция

...
Ексцентричният, но брилянтен актьор Хоакин Финикс е голямата актьорска атракция
Коментари Харесай

Хоакин Финикс играе брутален наемник

 Хоакин Финикс

Ексцентричният, само че брилянтен артист Хоакин Финикс е огромната актьорска атракция в суровия трилър “You Were Never Really Here ” на режисьорката Лин Рамзи, позната с “We Need To Talk About Kevin ”.

След стартирането на първите внушителни фрагменти филмът към този момент стана един от най-очакваните филми тази година. “You Were Never Really Here ” се показа отлично на на фестивала в Кан, където Хоакин Финикс взе отличие за най-хубав артист, а Лин Рамзи – за сюжет.

Ето го и сюжета: “Джо е някогашен морски пехотинец и сътрудник на ФБР, който е бил очевидец на прекомерно доста закононарушения и познава добре болката, освен в професионалния си живот. Винаги самичък, той избира да бъде незабележим – не си разрешава да има другарства или любовници, а изкарва прехраната си като избавя млади девойки от смъртоносната хватка на половото иго. Но когато почитан политик от Ню Йорк го наема, с цел да изтръгне неговата щерка в тийнейджърска възраст от един коптор в Манхатън, Джо разкрива една мрежа от корупционни схеми, която даже самият той не би имал опция да разплете… И когато хората, изпратени по петите му, протягат ръка на единствения човек в света, който към момента има значение за него, Джо захвърля обета си да не наранява никого. И в случай че някой може да затрупа пътя си към истината с трупове – то това е точно Джо! ”

Ролята на почтеното момиче във кино лентата се играе от обещаващата млада актриса Екатерина Самсонов.

 Екатерина Самсонов
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР