Ексцентричният Иво Димчев поднови традицията от социалната изолация и тръгна

...
Ексцентричният Иво Димчев поднови традицията от социалната изолация и тръгна
Коментари Харесай

Ти да видиш! Владо Карамазов на работа при ексцентричния Иво Димчев

Ексцентричният Иво Димчев възобнови традицията от обществената изолираност и потегли да прави концерти по домовете, а дружно с него като фотограф се изявява  артистът Владимир Карамазов, видя HotArena.

Именно звездата от Народния спектакъл направи свръхестествен кадър на родителите на писателката и психотерапевт Виргиния Захариева, които бяха следващото семейство, поканило Димчев в дома им да им пее. " Мама и баща слушат Иво Димчев за баници, обич, изменничества, пътуваща светлина и Кажи како що съм толкова проз. Снимка Владимир Карамазова, евала бе ", написа Захариева в персоналния си профил и пусна фотографията, дело на артиста. Засега не е ясно дали Карамазов ще продължи да обикаля столицата с Иво Димчев и да снима неогвите домакини, само че близки до него напомнят, че той обича провокациите и най-много обича да упражнява новото си занимание - фотографията. Именно със свои портретни фотоси на сътрудници, другари, непознати Карамазов завоюва редица състезания освен у нас, само че и в чужбина.

" Пратете фотография с ваша модерно визия с тесто до 20 декември и спечелете безвъзмезден домакински концерт на 100 Кила и Иво Димчев във вашия хол! ", написа Димчев в персоналния си профил във Facebook и даде зелена светлина на почитателите си да се развихрят и да се срещнат онлайн със своите любимци и то около Коледа. Идеята за разпоредбите на състезанието са въодушевени от взаимния им план " Баница ", който излезе от фурната преди 10 дни, написа Телеграф . Музиката и текстът на прачето са забъркани от двамата реализатори. 

Те се радват на разнородни мнения в YouTube, Където песента към този момент е в топ 10 в секцията " Набиращи известност ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР