Ексцентричният гримьор Валентин Кулагин се присмя на фолкдивата Ивана в

...
Ексцентричният гримьор Валентин Кулагин се присмя на фолкдивата Ивана в
Коментари Харесай

Ад в поп фолка! Жестока гавра с Ивана, певицата е потресена

Ексцентричният гримьор Валентин Кулагин се присмя на фолкдивата Ивана в персоналния си профил в обществената мрежа Инстаграм. Той качи на стори фотография на изпълнителката на шлагера „ Шампанско и сълзи “, на която разяснява неспособността й да се гримира.

 Резултат с изображение за Ето я фотографията, която Кулагин постна в профила си и се изгаври с Ивана

Кулагин е оставил коментар, че слагането на руж е огромен фал на звездата, а изпод написа: „ Когато си мислиш, че можеш да се гримираш сама “, написа вестник „ ТелеграФ “.

Това не е първият път, в който Ивана става обект на насмешки по отношение на грима си. Певицата е известна, че обича да се гримира сама, само че постоянно това я слага в нелепи обстановки.

Неведнъж си е слагала изкуствени мигли по този начин, че едното й око наподобява полузатворено.

Въпреки това обаче гаврата на Кулагин надали ще мине без реакция от страна на изпълнителката. Като всяка дама, Ивана е изключително сензитивна на тематика визия и няма да разреши на който и да било да й се присмива – изключително пред хиляди консуматори.

Самата певица е радикално изменена от преди. Знаем, че тя съумя да отслабне фрапантно след цялостния си интервал. Някои признават, че са я харесвали повече с обилни форми, само че самата тя призна, че се усеща добре в кожата си в този момент.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР