Ексцентричният Фънки е готов да продаде майка си Абонираният се за

...
Ексцентричният Фънки е готов да продаде майка си
Абонираният се за
Коментари Харесай

Фънки се изцепи: Готов съм да продам майка си!

Ексцентричният Фънки е подготвен да продаде майка си

Абонираният се за жури в „ Като две капки вода “ Димитър Ковачев- Фънки съобщи без никакъв позор, че е изцяло подготвен да изтъргува своята родителка.

Музикантът шашна всички с тази изцепка, само че за него това е изцяло обикновено. Фънки не се отличава с огромна спирачка на устата, по тази причина почитателите му не останаха кой знае какъв брой сюрпризирани.

Другите консуматори на нета обаче си отдъхнаха, щом схванаха каква е повода за  изригването му е поради следващото постъпване на цигарите. Което в действителност изкара Фънки от релсите.

„ Тези политици не схванаха ли, че няма да се откажем да пушим. Дори и кръвта да ни вземат, отново ще пафкаме.

Майка си ще продам, само че отново ще си закупувам цигари. Но, за жалост, ще би трябвало да се откажем от нещо друго, с цел да си купуваме цигари и пури “, изригна зевзекът.

Поводът е следващото нарастване на пипаросите, като информация демонстрира,че единствено за последния месец те са скочили с над % и половина от предходната цена.

В тази борба го поддържа и друга върла пушачка, актрисата Ернестина Шитова.

„ Политиците взимат живота на хората. Защото, колкото и да усилват цената на цигарите, ние отново ще ги пафкаме “, гневна е и половинката на Андрей Слабаков.

 

Тагове: Фънки Димитър Ковачев-Фънки цигари поскъпване на цигарите Ернестина Шинова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР