Ексцентричната стилистка Кремена Халваджиян изненадващо бе уволнена от екипа на

...
Ексцентричната стилистка Кремена Халваджиян изненадващо бе уволнена от екипа на
Коментари Харесай

Защо изхвърлиха Кремена Халваджиян от На кафе?

Ексцентричната стилистка Кремена Халваджиян изненадващо бе уволнена от екипа на утринното предаване " На кафе ", в което работи от самото му основаване през 2000 година.

Заради понижените средства около пандемията, шоуто стартира да работи с понижен бюджет и тя останала зад борда – вест, която " Уикенд " заяви преди месец. Тези дни самата Кремена удостовери това.

" Много, доста ми е мъчително, че ме махнаха от " На кафе " и сега не работим с моята асистентка там. Но подобен е моментът за малкия екран – постанова се да работим със съкратени бюджети. И за жалост доста хора са в моята обстановка, това не е вест. Няма по какъв начин да кажа, че не ми е доста, доста мъчително, тъй като аз съм от основаването на малкия екран, още когато беше кабелна, а да не приказваме, че за нас с Гала предаването " На кафе " ни е като детенце, основано по специфичен метод с цялата ни обич ", оплака се Кремена Халваджиян.

Тя научила, че към този момент не е част от екипа, по телефона. Не се сърди, тъй като осъзнава, че в рецесията бюджетите на малките екрани са мощно окастрени поради понижените на половина рекламни приходи. Не е ясно каква е била заплатата ѝ, само че съгласно източници на изданието получавала над 5000 лв. на месец. Кремена има вяра, че скоро отново ще се върне в предаването, което я направи известна, и ще се грижи още веднъж за дрешника на вярната си приятелка Гала.

Факт е, че " На кафе " е измежду най-дългогодишните излъчвания в родния ефир и има своята върла публика. Зрителите обаче не пестят рецензиите си по адрес на визията на Гала, която разчита за външния си тип на брачната половинка на тв продуцента Маги Халваджиян. Експериментите, които си прави Кремена на гърба на Гала, нямат край. Често русокосата плевенчанка шокира с ексцентрична визия, която е на ръба на труфя. Водещата се появява в ефир с провокативно облекло, а феновете дефинират избора ѝ на облекла за неудобен и безразсъден от време на време. Гала ту е полугола в ефир с рокли, наподобяващи нощници, ту е с неуместна прическа или е накичена с нелепи бижута.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР