Ексцентричната стилистка Кремена Халваджиян изненадващо бе уволнена от екипа на

...
Ексцентричната стилистка Кремена Халваджиян изненадващо бе уволнена от екипа на
Коментари Харесай

Истината! Защо изхвърлиха Кремена Халваджиян от „На кафе”?

Ексцентричната стилистка Кремена Халваджиян изненадващо бе уволнена от екипа на утринното предаване „ На кафе ” , в което работи от самото му основаване през 2000 година, разбра HotArena.

Наложило се шоуто да работи с понижен бюджет и тя останала зад борда – вест, която „ Уикенд ” пръв заяви още преди месец. Тези дни самата Кремена удостовери разкритието ни.

„ Много, доста ми е мъчително, че ме махнаха от „ На кафе ” и сега не работим с моята асистентка там. Но подобен е моментът за малкия екран – постанова се да работим със съкратени бюджети. И за жалост доста хора са в моята обстановка, това не е вест. Няма по какъв начин да кажа, че не ми е доста, доста мъчително, тъй като аз съм от основаването на малкия екран, още когато беше кабелна, а да не приказваме, че за нас с Гала предаването „ На кафе ” ни е като детенце, основано по специфичен метод с цялата ни обич ”,  оплака се Кремена Халваджиян, която единствено преди месец бе съкратена от утринното предаване на Нова телевизия.

Тя научила, че към този момент не е част от екипа, по телефона. Не се сърди – осъзнава, че в рецесията бюджетите на малките екрани са мощно окастрени поради намаленте на половина рекламни приходи. Не е ясно каква е била заплатата й, само че съгласно наши източници получавала над 5000 лв. на месец . Кремена има вяра, че скоро отново ще се върне в предаването, което я направи известна, и ще се грижи още веднъж за дрешника на вярната си приятелка Гала.

Факт е, че „ На кафе ” е измежду най-дългогодишните излъчвания в родния ефир и има своята върла публика. Зрителите обаче не пестят рецензиите си по адрес на визията на Гала, която разчита за външния си тип на брачната половинка на тв продуцента Маги Халваджиян. Експериментите, които си прави Кремена на гърба на Гала, нямат край. Често русокосата плевенчанка шокира с ексцентрична визия, която е на ръба на труфя. Водещата се появява в ефир с провокативно облекло, а феновете дефинират избора й на облекла като неуместни и безумни. Гала ту е полугола в ефир с рокли, наподобяващи нощници, ту е с неуместна прическа или е накичена с нелепи бижута.

Облеклото на водещата нормално провокира стихия от мнения и насмешки, а самата Кремена също постоянно е подложена на критика за метода си на обличане. Решението й да се облече в черна рокля на личната си женитба преди 9 години бе измежду най-одумваните и шокиращите й хрумвания. Факт е обаче, че тоалетите на стилистката са запаметяващи се и не остават никой безучастен.

Двете с Гала се познавали от 20 години. Харесали са незабавно откакто се срещнали. „ Минахме през разнообразни интервали, само че си оставаме най-близки. Не знам по какъв начин се е зародило другарството ни. Хората се намират и остават дружно. Аз имам другари още от първи клас. С Гала е тип обич от пръв взор. Просто се усетихме и за дни станахме близки. Е, изсипаха кофи за интриги сред нас, само че ние минахме с 200 километра в час през всичко и имам възприятието, че някой ден ще си седнем главица до главица и ще си стареем дружно ”, споделя за другарството си с водещата на „ На кафе ” Кремена.

Тя решила да стане стилист още в детските си години, въпреки че е приключила виолончело в Консерваторията. Когато татко й умрял, спряла да свири. За малко имала и организация за недвижими парцели, само че работата въобще не й харесвала. Правела го само, тъй като по това време като брокер изкарвала много пари. Със средствата финансирала клиповете на мъжа си Маги, който правел първите си стъпки като режисьор.

„ Със стайлинг се занимавам от дребна, още от първи клас. Дори са ме гонили от учебно заведение, подстригвали са ме за наставление, ходех нарисувана с темперни бои. Професионално започнах да се занимавам с първите клипове, които Маги стартира да записва—на Дичо и разнообразни фолк реализатори. Първият ми ангажимент с предаване беше „ Сладко възмездие ” и по-късно пристигна „ На кафе ” с Гала. От тогава се изредиха ужасно доста излъчвания, само че точно „ На кафе ” си остана огромната ми обич – може би поради откровеното ни другарство с Гала, която ми е като сестра ”, откровена е Кремена.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР