Ексцентричната поп звезда Лейди Гага се зарече да изтегли дуета

...
Ексцентричната поп звезда Лейди Гага се зарече да изтегли дуета
Коментари Харесай

Л​ейди Гага няма да работи отново с певеца Ар Кели

Ексцентричната поп звезда Лейди Гага се зарече да изтегли дуета си с Ар Кели от стрийминг платформите и в никакъв случай повече да не си сътрудничи с него, съобщи Ройтерс.


Изпълнителката разгласи желанието си в дълъг пост в Инстаграм след излъчването на нов документален филм по малкия екран, в който редица дами упрекват 52-годишния артист и продуцент в полови похищения и педофилия. Ар Кели, най-известен с шлагера си " I Believe I Can Fly ", неведнъж отхвърли отправените му обвинявания, включително и тези в новия документален филм.

През 2008 година артистът и продуцент е съден и оневинен по обвинявания в детска порнография, напомня организацията. В поста си в Инстаграм Лейди Гага споделя, че има вяра на обвинителките на Ар Кели.

" Заставам на 1000 % зад тези дами, имам вяра им и знам, че те страдат и изпитват болежка. Убедена съм, че техните гласове би трябвало да бъдат чути и казусът да бъдат взет насериозно ", написа Лейди Гага.

Изпълнителката издаде дуетното парче " Do What U Want (With My Body) " с Ар Кели през 2013 година " Смятам да изтегля парчето от айТюнс и различен стрийминг платформи и повече в никакъв случай да не работя с него. Съжалявам за неприятната преценка, когато бях по-млада, както и че не проговорих по-рано ", добавя Лейди Гага.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР