Ексцентричната певица Лейди Гага все по-често публикува свои снимки без

...
Ексцентричната певица Лейди Гага все по-често публикува свои снимки без
Коментари Харесай

Вижте Лейди Гага без грим и без фалш

Ексцентричната певица Лейди Гага все по-често разгласява свои фотоси без грим, показвайки същинското си аз пред света.

Сваляйки грима от лицето си и екстравагантните обилни облекла, 31-годишната певица смъква и поставените бариери, разголвайки душа и сърце в прочувствени изявления в обществените мрежи.

Последната ѝ, изцяло естествена фотография, която сама си е направила, се пови в профила ѝ в Инстаграм, съпроводена от трогателен статус.

Изпълнителката, която всекидневно сме привикнали да се появява с тонове грим и ексцентрични тоалети, осведоми всички свои почитатели и почитатели, че е завършила със фотосите на мюзикъла „ А Star is Born”.

Тя споделя, че към този момент знае каква е същинската ѝ фантазия, която счита да следва. Нейната най-важна задача, на която счита да се отдаде е разпространението на мир и обич посредством музиката, която прави.

Лейди Гага благодари на всички почитатели, както и на своята близка дългогодишна другарка Соня, която неотдавна изгубила борбата с рака.

"Няма значение какъв брой почитатели имаш, какъв брой си слаба или красива съгласно стандартите на хората. Истината е, че най-хубавата част, която избираш обилно да споделиш със сестра си или брат си, е вътре в теб и тя те прави хубав. Това е твоето завещание. Това е знакът, който оставяш. Разпръсквай позитивна сила на хората към теб и наблюдавай по какъв начин става от ден на ден и повече ", приключва своето словоизлияние певицата.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР