Ексцентричната изпълнителка Холзи разкри в социалните мрежи, че очаква първото

...
Ексцентричната изпълнителка Холзи разкри в социалните мрежи, че очаква първото
Коментари Харесай

Певицата Холзи съобщи важна новина с гола фотосесия

Ексцентричната изпълнителка Холзи разкри в обществените мрежи, че чака първото си дете, заяви Фимейл фърст.

" Изненада! ", написа тя в Инстаграм в допълнение на фотография на закръгленото си коремче, дружно със серия емоджита - бебешко шише, дъга, ангел, написа Българска телеграфна агенция.

Новината изненада доста почитатели на 26-годишната певица, тъй като не беше известно тя да има връзка. Към известието в Инстаграм обаче тя направи отпратка към сценариста Алев Айдин, което насочва, че той може да е нейният другар и бащата на бебето.

Холзи има 22 милиона почитатели в Инстаграм. Тя показа новината и в Туитър с израз, който нормално се употребява за бебе, родено след импровизиран аборт. Певицата беше диагностицирана с ендометриоза през 2016 година Тя е споделяла, че е преживявала импровизиран аборт - на сцената, по средата на концерт.

През 2018 година Холзи разкри, че си е направила интервенция и се усеща доста по-добре. Холзи е признавала, че заболяването и претърпяното я карат да се усеща несъответстваща.

" Постигам този живот, който излиза от надзор, а не мога да направя единственото нещо, за което биологично съм на земята. А би трябвало да излизам на сцената и да съм сексимвол на женствеността и женската мощ. Деморализиращо е ", изясни тя.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР