Ексцентрична, непредсказуема и вечно интригуваща, Агата Кристи е най-популярният криминален

...
Ексцентрична, непредсказуема и вечно интригуваща, Агата Кристи е най-популярният криминален
Коментари Харесай

Нова доза криминални загадки идват с две заглавия от Агата Кристи на български

Ексцентрична, непредсказуема и постоянно завладяваща, Агата Кристи е най-популярният престъпен създател в света, оповестена за Първата дама на престъпния род. Нейните творби са преведени на над 100 езика, продадени допълнително от два милиарда екземпляра. На българския пазар през юни излизат две заглавия от библиографията на престъпната писателка - „ Убийство в дома на свещеника “ и „ Трупът в библиотеката “.

„ Убийство в дома на свещеника “ е първият разказ на Агата Кристи, в който основна героиня е симпатичната девойка Марпъл. Той е измежду най-популярните произведения на авторката.

Спокойствието в заспалото селце Сейнт Мери Мийд е разтърсено от убийството на полковник Протеро . Жертвата не е измежду любимците на популацията, по тази причина и обвинените са мнозина. Възможно ли е погрешната му брачна половинка да е килърът? А нейният ухажор? Дори дъщерята на полковника има претекст.

В „ Убийство в дома на свещеника “ за пръв път девойка Марпъл показва брилянтните си качества , с които разкрива и санкционира даже и най-подлите нарушители.

 книга Ера Издателство Ера

„ Казах ти, че не виждам причина да не се позабавлявам с това следствие? Истинско ликвидиране в къщата ми! Такова нещо не се случва всеки ден. “

Седем сутринта е. Семейство Бантри се разсънват и намират тялото на млада жена в библиотеката си. Облечена е с вечерна рокля и носи тежък грим, който в този момент е размазан по лицето ѝ. Но коя е тя? Как е попаднала там? А дали има връзка с другото момиче, чието тяло по-късно откриват? Истината би трябвало да излезе нескрито преди да плъзнат грозни клюки. Много детективи биха желали да разкрият мистерията, само че девойка Марпъл е крачка пред тях!

 книга Ера Издателство Ера
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР