Екстремно високи температури и сериозна влажност на въздуха в Рим.

...
Екстремно високи температури и сериозна влажност на въздуха в Рим.
Коментари Харесай

Високи температури и влажност на въздуха посрещнаха плувците ни в Рим

Екстремно високи температури и сериозна мокрота на въздуха в Рим. Такива условия посрещнаха българските състезатели по плуване преди старта на Европейското състезание.

Страната ни ще бъде показана от рекорден брой участници – десетима. А двама от тях Калоян Лефтеров и дебютантът Тонислав Събев описаха за изискванията на шампионата и настроението в българския тим.

„ Всички организирахме подготовка през вчерашния ден и през днешния ден на басейна. Първата беше на неофициалния, втората на формалния басейн. Мисля, че всички са добре, в въодушевление сме. Очакваме надпреварата да стартира в четвъртък “, показа Калоян Лефтеров за Българска национална телевизия.

„ Басейнът е извънреден съгласно мен. Много ми харесва. Времето също е доста хубаво. Готови сме да плуваме бързо. Надявам се всички да се оправим добре “, сподели Тонислав Събев.

Фокусът в нашия отбор ще бъде ориентиран към Йосиф Миладинов, който на миналогодишният европейски шампионат завоюва сребърен орден на 100 метра бътерфлай.

Българска национална телевизия 3 ще излъчва всеки ден от 11 август до 17 август по две спортни сесии – заран от 10.00 часа и финалите от 19.00 часа. На 21 август Българска национална телевизия 3 ще предава и надпреварата по скокове във вода от кула, където ще ни показва Димитър Исаев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР