Екстремно бягане по морените на Витоша. През тази година състезанието

...
Екстремно бягане по морените на Витоша. През тази година състезанието
Коментари Харесай

Екстремно бягане по морените на Витоша

Екстремно тичане по морените на Витоша. През тази година надпреварата ще се организира за трети път. Безразсъдство или спортно мъжество обаче съставлява впускането в това предизвикателство?

" Гледала съм клипчета и ми се струваше доста елементарно, само че като усетих камъните, малко ми потупка сърцето. ", споделя Кристина Иванова, на която следва дебют в конкуренцията.

Днес тя и други искащи получиха експертни препоръки от Иван Сираков - някогашен победител в надпреварата. " Много е характерно да бягаш по тези морени и да си нащрек - да не паднеш, да не се подхлъзнеш. ", споделя първенецът.

За да започват надпреварата, спортистите първо би трябвало да пробягат трасето независимо, да измерят времето си и да го качат в интернет приложение. Най-бързите се класират за финалното тичане. Дистанцията е 600 м.

Големият край е на 19 септември.

А каква би трябвало да е тактика - вижте във видеото:


Последни Най-четени Снимките на Меган Фокс: Холивудската звезда към този момент работи по трилъра " До гибел " у нас Огнената буря в Хасковско: Нови пожари и усложнена конюнктура (ОБЗОР) Риск от воден режим по Черноморието: Министерство на околната среда и водите предизвестява за вероятен проблем следващата година Продължават митингите и в други точки на страната Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР