Екстремни преживявания за Уил Смит. Вчера той навърши 50 години

...
Екстремни преживявания за Уил Смит. Вчера той навърши 50 години
Коментари Харесай

Уил Смит с екстремен скок за рождения ден

Екстремни прекарвания за Уил Смит. Вчера той навърши 50 години и реши да означи своя празник по ексцентричен метод – като скочи с бънджи от хеликоптер в националния парк Гранд Каньон.

Каналът на артиста в YouTube предаваше онлайн въпросната каскада. Смит се хвърли с главата надолу, пред погледите на най-близките – брачната половинка му Джейда Пинкет Смит, щерка му Уилоу и синовете Трей и Джейдън.

„ Никога не поглеждай надолу “, споделя звездата от Мъже в черно преди да скочи. Камерата е уловила уплашеното му изражение. След като се понася във въздуха, се чува: „ О, Боже мой “.

„ Няма нищо по-страшно от това. Чувствата ти минават от безспорен смут до най-невероятния изблик на благополучие в живота ти “, разяснява след приземяването той и признава, че се е чувствал свободен като птица.

Уил Смит обича рисковите прекарвания и няколкократно е скачал с бънджи на най-различни места и височини. Този път той бе провокиран от екипа на неговата благотворителна организация и платформата Omaze, набираща средства за достъп до обучение на деца, живеещи в спешни региони по света.

Вижте видео от рисковото преживяване за артиста ТУК!

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР