Екстремната ревност е едно от най-унищожителните неща за една връзка

...
Екстремната ревност е едно от най-унищожителните неща за една връзка
Коментари Харесай

4 сигурни признака, че си ужасно ревнива и обсебваща половинка

Екстремната ревнивост е едно от най-унищожителните неща за една връзка и несъмнено няма почва там, където има обич, почитание и доверие. Ще ти кажа едно -да започнеш да ревнуваш прекалено и да бъдеш подозрителна за всяко нещо, не е по никакъв начин сладко.

Ревността не ти разрешава да покажеш обичта си, а по-скоро задушава. Този вид държание прави всичко друго, само че не заздравява връзката.
 Пролетта ми е на точки! Edna предлага Пролетта ми е на точки!
Премерената ревнивост, която се появява понякога не е рискова и даже може да възбуди интереса сред сътрудниците, само че хроничната и патологична ревнивост е като смъртоносна болест, която е способна да разбие всяка другояче здрава връзка.

Важно е да се научим по какъв начин да податлив това токсично възприятие, а в случай че не си сигурна дали ти страдаш от него, ето 4 признака, по които да познаеш, с цел да вземеш ограничения!

1. Ядосваш се извънредно и си подозрителна, когато той прави нещо на телфона си

Няма значение дали е във Facebook, Месинджър или написа мейл - в главата ти се върти единствено една мисъл "С коя ли си написа, ще убия и него, и нея! ". А той в това време просто може да праща фотография на баба си или да дава отговор на длъжностен мейл, само че не... зеленото страшилище на ревността се обажда и ти на мига искаш да разгледаш чатовете му, с цел да се увериш, че няма и първи проблясък на невярност.

2. Следиш го - Думата "столкване " ( от англ. stalk - преследвам) става все по-популярна, изключително с всички обществени мрежи, в които присъстваме. Ако се улавяш, че непрекъснато следиш профилите на половинката си, гледаш с кого е станал другар и чия фотография е харесал, то нещата не отиват на добре.

 жена ревнивост ядосана Istock

3. Недоверчива си към нови хора - в случай че ставаш подозрителна, когато половинката ти те среща с някоя негова другарка и се чудиш дали сред тях няма някаква история или следиш за признаци, че се харесват като освен това от другари, то алената лампичка би трябвало да светне в главата ти и да престанеш с тези съмнения.

4. Ровиш се в нещата му - в случай че при всяка комфортна опция проверяваш движимостите или чатовете му за някакви улики, водещи до невярност, то връзката ви е застрашена и виновността най-вероятно ще бъде твоя.

Ако всички тези неща са годни за теб - в неволя си! Наистина ли искаш да се превърнеш в индивида, който няма доверие на никого и ревнува от личната си сянка? Освен в случай че твоят сътрудник не ти е дал явен мотив за ревнивост, недей да си измисляш проблеми и да ровиш в търсене на доказателства за нещо, което не съществува.

Това държание не е привлекателно и е безусловно деструктивно. Момиче, не бъди ревностна и завладяваща неразбория!

Прочетете още:
10 неточности в любовта, които edna зряла жена в никакъв случай няма да направи До една мощна жена има място единствено един мощен мъж
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР