Екстремна игра с преминаване по въжен мост превърна Сияна и

...
Екстремна игра с преминаване по въжен мост превърна Сияна и
Коментари Харесай

Коя двойка напусна най-романтичното риалити „Един за друг“?

Екстремна игра с прекосяване по въжен мост трансформира Сияна и Мирослав в следващата двойка, разделила се с приключението „ Един за различен “ по NOVA. Участниците трябваше да прекосят дистанцията между тях, избирайки петте картички с най-важните моменти във връзката си досега. Най-слабо в комбинираното тестване с шест от 10 съвпадения се показаха три двойки, само че съгласно регламента на елиминация бяха изпратени участниците, прекарали най-вече време на въжения мост.

Преминаването лиши най-вече време на Сияна и Мирослав и се наложи те да се изправят против Милка и Желязко, които не се показаха приемливо в провокациите през седмицата. По време на вота останалите двойки във Вилата на любовта дадоха едвам един глас за Сияна и Мирослав и цели осем за съперниците им.

„ Бяхме доста щастливи да преживеем страстта „ Един за различен “. Това, че си тръгваме, не значи, че не сме един за различен – в противен случай, сигурни сме в този факт. Тръгваме си с достолепие и с това, което сме желали да покажем “, разясниха Сияна и Мирослав.

„ Много сме щастливи, че оставаме и ще можем да се впуснем в още игри, тъй като най-интересните занапред предстоят “, споделиха Милка и Желязко, като си дадоха обещание да подхождат по-разумно в идващите провокации, с цел да не се озоват още веднъж на номинации.

Какво ще е идващото тестване и коя от оставащите 10 двойки ще се приближи до спечелването на огромната премия? – гледайте новите епизоди на „ Един за различен “ – от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете страницата и формалния профил на „ Един за различен “ за още настоящи вести.

Кастингите за идващия сезон на „ Един за различен “ към този момент са отворени. Всички искащи да се запишат, могат да го създадат на адрес:.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР