Екстремен състезателен тур ще представи първия комплекс от смесен тип

...
Екстремен състезателен тур ще представи първия комплекс от смесен тип
Коментари Харесай

VR разходка в град от бъдещето на Webit 2018

Екстремен спортен тур ще показа първия комплекс от разбъркан вид в България
Посетителите на тазгодишния фестивал Webit (26-27 юни, 2018) ще имат опцията да се потопят в неповторимо преживяване и първи да опитат актуалните решения в потреблението и основаването на виртуална действителност.

Тройна VR иновация е подготвила една от най-големите капиталови и строителни компании – Garanti Koza, в партньорство с Италия Моторс и Animajor студио.

За първи път посетителите на събитието ще видят един новаторски метод към представянето на строителни вложения. За няколко наситени с страст минути те ще станат част от стила на живот в първия отворен жилищен комплекс от разбъркан вид в България – Grand Kanyon. И всичко това – през едно рисково предизвикателство, което ще разбие досегашните ни показа за виртуална действителност.
Всеки клиент ще може да се качи на Primavera – най-новия модел на именития скутер Vespa – знак на свободата, въображението и един от знаците на актуалната поп просвета и модерния градски метод на живот
След това, с помощта на VR технологията, скутерът ще се трансформира в летяща Vespa от бъдещето, която ще потегли на рискова спортна обиколка из Grand Kanyon. В него жилищната постройка е на пешеходно разстояние от мола, ултрамодерни спортни центрове, заведения за хранене и кафенета и непосредствен голям парк. VR турът през всички тях ще разклати чувството за сигурност и ще даде опция за адреналиново прекарване и 360-градусов взор от високо над квартал Младост и цяла София.



Виртуалното премеждие е напълно построено в България от Animajor – новаторско студио, профилирано в разнообразни VR и AR технологии. Това е първият им план за родна земя от 6 години насам. Студиото е учредено от приключилия във Англия 3D аниматор Явор Бонев през 2011 като първата компания в света, профилирана в холограмната анимация. От тогава са основали над 100 цифрови решения за разнообразни браншове и клиенти във Англия, Франция, Германия, Ливан, Ангола, Алжир и доста други страни. Режисьор на плана е самият създател на компанията, чиято съществена цел е да построи едно незабравимо прекарване както за хората, които за първи път ще сложат VR очила, по този начин и за тези, които към този момент неведнъж са употребили технологията.

Garanti Koza е една от най-напредничавите интернационалните компании, с 62 годишен опит в региона на строителното предприемачество и 29 годишен опит в региона на недвижимите парцели. Първият й план в България е комплексът Grand Kanyon, който сега се строи в Младост.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР