Екстравагантният режисьор и актьор Камен Донев реши да пресъздаде еуфорията

...
Екстравагантният режисьор и актьор Камен Донев реши да пресъздаде еуфорията
Коментари Харесай

Абитуриентските балове през погледа на Камен Донев, комичната истина

Екстравагантният режисьор и артист Камен Донев реши да пресъздаде еуфорията около абитуриентските балове с доста забавна обява. По много занимателен, само че в това време реален метод, той пресъздава визията на по-голяма част от сънародниците ни за метода, по който би трябвало да отбележат завършването на децата си.

" Така.Дъщеря ми е абитуриентка тази година. Добре. Ще наема градският стадион, изчислих че побира тъкмо 9 симфонични оркестъра, 170 пилона с танцьорки и мис Тигрова, 12 бара и 30 маси за по 30 души. Ще наема хеликоптери, които да кръжат и да хвърлят салфетки...А да, по средата на стадиона ще изкопая трап, в който да плуват делфини, лебеди и два дребни катера на бреговата защита....естествено щерка ми ще влезе в стадиона на естрада, носена от слонове, а до нея ще маршируват 40 джуджета облечени в бяло, които ще пеят и танцуват Мама мия на АББА, до момента в който жонглират с футболни топки, облепени със “Сваровски ". (Бележка: да видя кой е Сваровски и дали не може и той да жонглира)

После...Мегз ще помоля да ушие рокля от коприна, бетон и стъклена вата, която ще покрием с гирлянди и парчета от Берлинската стена.

Сега - би трябвало и да се яде, да види светът, че не сме кои да е.

Ще напълним кит с яребици, пъдпъдъци, трюфели и камъни “Сваровски ". За десерт може да довлачим глетчер от Норвегия и да го полеем с нещо скъпо, примерно гориво за ракети. Не сме инцидентни, я!

Бележка: Зарята ми е значима, една щерка имам. Може да купя няколко ракети Томахоук и земя-въздух...искам да се вижда, какво има̀не имаме. Извънземните да се пукнат от гняв.

Така де, един път се живее YOLO, сиреч...една щерка имам, ще й го татуирам на новите цици за бала! ".  / burgas24.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР