Екстравагантен избор на място за режим преди гостуването на Ботев

...
Екстравагантен избор на място за режим преди гостуването на Ботев
Коментари Харесай

Лудогорец атакува Ботев от Лаута

Екстравагантен избор на място за режим преди гостуването на Ботев избраха от Лудогорец. Двубоят сред носителя и финалиста в последното издание на Купата на страната излизат един против различен в понеделник под свирката на петричкия сватбар Ивайло Стоянов в Коматево. Шампионите Лудогорец ще се приготвят два дни в леговището на кръвния зложелател на канарчетата Локомотив. Делиорманци са предпочели два дни да упражняват на Кошарата преди конфликта с жълто-черните. Идеята на разградчани е да дойдат там още в събота, с цел да проведат заключителните си занимания преди мача против отбора на Николай Киров. Досега делиорманци при посещение в Пловдив избираха стадион Беркут в Брестник, само че сега игрището не е в оптимално положение.

Възпитаниците на треньора Димитър Димитров - Херо ще проведат две тренировки на „ Лаута “днес и в неделя.  И в двата дни заниманията ще се състоят от 16.30 часа. По същото време домакините от Локо ще са в столицата за дуела против Славия.
Ботев от през вчерашния ден тренира в цялостен състав преди домакинския си мач с Лудогорец от 22-ия кръг в Първа лига.

Стивън Петков, Йордан Минев, Филипе Бризола и Дуде Ндонгала, които поради контузии пропуснаха заниманията на " канарчетата " при започване на седмицата, към този момент са изцяло възобновени и през вчерашния ден се подготвяха наедно с останалите си съотборници.

Наставникът на представителния отбор Николай Киров реши да пусне трима юноши, които упражняват с мъжете за мача на младшата възраст Черно море във Варна. Кристиан Добрев, Иван Василев и Станислав Шопов отпътуваха за морската столица, където ще играят против връстниците си на терен под Аспаруховия мост.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР