Екстрасенси от Кентъки помагат на полицията за откриването на изчезнало

...
Екстрасенси от Кентъки помагат на полицията за откриването на изчезнало
Коментари Харесай

Екстрасенси от Кентъки помагат на полицията за откриването на изчезнало момиче

Екстрасенси от Кентъки оказват помощ на полицията за откриването на изчезнало момиче …Малко служители на реда се доверяват на екстрасенси. Повечето от тях имат вяра, че хората със свръхестествени благоприятни условия печелят от тъгата на хората и дават на неутешимите близки на изчезналите хора подправена вяра (HiddenTruth.site). Но, от време на време екстрасенсите дават в действителност достоверна информация.Съвсем неотдавна, стана прочут един подобен случай. Инцидентът се случва в американския щат Кентъки (Kentucky).В окръг Франклин (Franklin County), Кентъки, 17-годишната Хейли Мери Мартин заобикаля от вкъщи си рано в петък, на 13 януари, евентуално след свада с татко си. Тя изчезва и не се връща вечерта или на идващия ден.Когато бащата на момичето подава сигнал за изгубването й, стартира издирването на Хейли, само че полицията не намира никакви улики. В продължение на цяла седмица, всички опити на органите на реда да намерят момичето са несполучливи. Сред локалните поданици се носели клюки, че някой я е отвлякъл или изнасилил, а по-късно я е умъртвил.
Четете още: Усмихнатите емотикони: ужасна неразгадана мистерияХейли била усмихната и контактна русокоска, тъй че тази версия изглеждала изцяло евентуална.

 52824334 - Екстрасенси от Кентъки оказват помощ на полицията за откриването на изчезнало момиче
Тогава, цяла група локални екстрасенси вземат решение да оказват помощ в намирането на момичето. Дори убеждават шерифа на окръга – Крис Куиър, да участва на тяхната сесия, с цел да се избягнат спекулации, по отношение на по какъв начин ще бъде получена вероятната информация.Преди дни, няколко екстрасенси се събират в къщата на Мартин, с цел да проведат специфична сесия. Скоро, те дават непредвиден групов отговор – момичето е в прилежащия окръг Скотс и ще бъде открито до идната заран.В петък сутринта, всичко се случва тъкмо по този начин, както е посочено от екстрасенсите. Хейли Мери Мартин е открита здрава и в сигурност в окръг Скотс, където се криела в къщата на неназовани хора. Подробности за това по какъв начин тъкмо е открито момичето не са посочени в пресата.Тя е откарана в полицията, където изрично декларира, че отхвърля да се върне в къщата на татко си, и че още веднъж ще избяга, в случай че бъде отведена при него.В момента, с момичето се занимават обществените служби и към този момент е открито приемно семейство. Полицията към момента прецизира всички детайлности за случилото се, в това число повода, заради която момичето е избягало от вкъщи си.Властите към момента вземат решение дали ще бъдат повдигнати обвинявания на хората, които са укрили в дома си Хейли.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР