Екстрасенсът Скот Хамилтън е на 51 години, от Кънектикът (Connecticut).

...
Екстрасенсът Скот Хамилтън е на 51 години, от Кънектикът (Connecticut).
Коментари Харесай

Екстрасенсът Скот Хамилтън помага на полицията безвъзмездно




Екстрасенсът Скот Хамилтън е на 51 години, от Кънектикът (Connecticut). Скот се тличава от многочислените си сътрудници по това, че не гадае, не предвижда бъдещето, не търси заболявания и не изисква парично заплащане от клиентите си.



Скот Хамилтън Вместо това, американец към този момент години оказва помощ на органите на реда да залавят рискови нарушители (Zona666.com). Хамилтън „ поддържа връзка “ с умрелите жертви и те от време на време дават улики за разкриване на техните убийци. Не от дълго време, Скот оказва помощ на полицията да откри мъж, направил ликвидиране преди четиринадесет години. През 2005 година, една жена, майка на две деца от Хартфорд (Hartford), била удушена. Тогава никой не бил задържан. Хамилтън посетил гроба на умрялата и я попитал дали може по някакъв метод да помогне за намирането на килъра си. Неспокойният дух на убитата жена му споделил, че е належащо да се огледа в килера на някогашния й мъж. Екстрасенсът незабавно се обадил в полицията и дал тази информация на чиновниците на реда. Обещали му да посетят този мъж. На идващия ден го създали. В килера намерили облекла, власинки от които били открити върху тялото на умрялата. Престъпникът, шокиран от появяването на служителите на реда, незабавно признал за всичко. Осъден е на пожизнен затвор. Четете още: Световни водачи под въздействието на окултисти, ясновидци и астролози Година по-рано, екстрасенсът оказва помощ на полицията да открие двама нарушители, които запалили къщата на пенсионер в Бриджпорт (Bridgeport). Мъжът умрял в пожара. Хамилтън отишъл в изгорялата къща и видял в тъмния кулоар неразбираем контур, който го уведомил за следи към нарушителите.



Хамилтън на гроба на една от жертвите Екстрасенсът ги записал и ги предал на правоохранителните органи. Четиринадесет часа по-късно, убийците били хванати. Според полицията в Хартфорд, доста пъти са се опитвали да убедят управлението да предложения Скот на публична работа, само че по закон се оказало невероятно. Екстрасенсът споделя, че не се нуждае от заплата или от публична работа в полицията, с цел да им оказва помощ. Хамилтън си изкарва прехраната като написа изявления за онлайн медия. Той смята общуването си с духове и търсенето на убийци за собствен подарък, който би трябвало да се употребява в интерес на човечеството, без условие на заплащане.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР