Ексшефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов търси реванш

...
Ексшефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов търси реванш
Коментари Харесай

Сидеров видя заговор между ВМРО, НФСБ и Цветанов срещу ГЕРБ

Ексшефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов търси реванш и ще работи с Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ против някогашната си партия, като за задачата щял да употребява „ пропукани структури на ГЕРБ “ на локалните избори. Такава теза разви водачът на " Атака " Волен Сидеров, който през юни беше изпъден от парламентарната група на " Обединени патриоти “.

Сидеров твърди, че водачът на НФСБ и Цветанов Цветанов и Симеонов постоянно са били " доста близки “ и даже водачът на НФСБ постоянно е желал някогашният заместника на Борисов да бъде министър председател. Намери връзка и сред срещата сред двамата в Жеравна и рецензиите на Симеонов против ГЕРБ от неделя.

" Веднага след тази среща Симеонов излезе с революционно изявление по какъв начин на есен ще прегледат поддръжката си и то дружно с Вътрешна македонска революционна организация. Това значи, че и двете партии обмислят извиване на ръце, или прилепяне, или някаква своя играя, в която взе участие и Цветанов ”, съобщи Волен Сидеров пред Нова тв.

В последните няколко дни представители на НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация оповестиха, че ще изискат проверка на връзките с ГЕРБ. Симеонов предвижда, че ще има " много съществени промени в връзките ни с ГЕРБ, защото страната не върви в вярната посока “. От Вътрешна македонска революционна организация заговориха проблеми във властта и желаеха среща с ГЕРБ.

По думите на Сидеров тук-там в страната, където Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ ще бъдат подкрепени от структури на Цветанов. " Знаете, че в структурите на ГЕРБ някъде има разпукване. Това ще бъде употребявано и Цветанов ще търси реванш. На тези места Цветанов, импровизирано, ще ги насочва към гласоподаване към НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация, които в композиция ще играят против ГЕРБ на доста места “, добави той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР