Екссъпругата на бившия руски национал Александър Кержаков - Милана Тюлпанова,

...
Екссъпругата на бившия руски национал Александър Кержаков - Милана Тюлпанова,
Коментари Харесай

Бившата жена на Кержаков: Няма прошка за Александър /снимки/

Екссъпругата на някогашния съветски национал Александър Кержаков - Милана Тюлпанова, насочи тежки думи по негов адрес. Тв водещата съобщи, че не може да му елементарни за метода, по който постъпи с нея.
"Не желая да му простя. Всичко, което Александър направи, се случи през най-тежкия интервал в живота ми. Един от най-близките ми хора ни напусна - татко ми умря. Шест месеца по-късно родих, а месец по-късно Саша си потегли. Не знам по какъв начин да простя това, колкото и да се пробвам. Струва ми се, че даже животните не вършат като него ", безапелационна е мацката
Водещата разкрива, че Кержаков и татко й Вадим Тюлпанов - член на Съвета на федерацията и сенатор в законодателното заседание, се разбирали доста добре.
"Баща ми постоянно го поддържаше. И малко откакто го изгубих, мъжът ми декларира: "Омръзна ми от твоите интриги. Тръгвам си ". И това е всичко. Не мога да му простя! В началото пъклен болеше. По-късно се научих да пребивавам с това ", прибавя Малина
Милана и Кержаков започнаха връзката си през 2014 година, до момента в който той водеше тежко бракоразводно дело с някогашната си жена. Ожениха се година по-късно. Бащата на водещата умря през април 2017-а, а някогашната танцьорка роди малко по-късно дребния Артеми. Месец по-късно Кержаков я заряза без никакви пояснения. Двамата дълго се съдиха за родителските права. След няколко години борби Тюлпанова въпреки всичко завоюва и в този момент отглежда сама сина им.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР