Експрезидентът Росен Плевнелиев е приютил под крилото си своята златна

...
Експрезидентът Росен Плевнелиев е приютил под крилото си своята златна
Коментари Харесай

Тъщата на Плевнелиев на издръжка при него

Експрезидентът Росен Плевнелиев е приютил под крилото си своята златна тъща и я обгрижва като кралица, разкриват близки до семейството пред Галерия. Майката на Деси Банова – Лили Шопска, към момента живее при младото семейство, където се нанесе малко преди раждането на сина им.

Макар че Лиляна към момента работи за Регионална инспекция за опазване на околната среда, тя минала на по-лек режим, с цел да оказва помощ на щерка си в развъждането на двете деца – Йоан и Йоанна. Намаленото работно време се отразило и на заплатата й, само че Плевнелиев незабавно покрил разликата. На фамилния съвет дружно с Деси решили да превеждат ежемесечно прилична сума по сметката на баба Лили, като признателност за грижите и помощта.

Отделно от това шурей й обожавал да я изненадва с разнообразни дарове като първокласни перли, маркови часовници и бутикови тоалети. Неслучайно майката на някогашната синоптичка внезапно промени стила си през последната година, с искания за класата на британската кралица.

Между другото, същото се отнася и за дребната Йоанна от предходната връзка на Деси – момиченцето е облечено от глава до пети с маркови дрешки и аксесоари.

Това, че Плевнелиев живее под един покрив с тъщата, въобще не го тормозило. Лиляна била извънредно съобразителна и не натрапвала наличието си, като се стараела съвсем да не се засича с Росен. Както е известно, експрезидентът населява две прилежащи къщи в София парк, благосъстоятелност на синовете от предходния му брак – Асен и Павел.

Майката на Деси влизала през обособен вход, разполагала със личен хигиеничен възел, кухня и спалня по този начин, че да не се постанова да тормози влюбените по никакъв мотив. Единствената й грижа били бебето Йоан и 8-годишната Йоанна, която през по-голямата част от деня била на учебно заведение и на уроци.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР