Експрезидентът Петър Стоянов е получил писмо от бившия президент на

...
Експрезидентът Петър Стоянов е получил писмо от бившия президент на
Коментари Харесай

Клинтън с комплименти към Петър Стоянов

Експрезидентът Петър Стоянов е получил писмо от някогашния президент на Съединени американски щати Бил Клинтън. Той благодари на Стоянов за поздравленията за рождения му ден, който отпразнува на 19 август. Ето текстът на писмото.

" Драги Петър,

Благодаря доста за благото известие, което ми изпрати за 77-ия ми рожден ден. Бях разчувстван и поласкан да прочета всички споделени поздравления. Хилари, Челси и аз сме толкоз щастливи, че имаме към нас общественост, която включва хора като тебе.

Искам също по този начин да кажа какъв брой доста оценявам твоята религия в задачата на фондация Клинтън и поддръжката ти за нашата работа. Те значат толкоз доста за мен и съм признателен за опцията да продължа да си сътрудничим, с цел да се оправяме с огромните провокации на света и да оказваме въздействие върху живота на хората.

Преди срещата на Глобалната самодейност на Клинтън за 2023 година след няколко седмици, аз съм по-вдъхновен от всеки път да продължа да работя с тебе и всички останали хора от нашата общественост.

Още един път благодаря доста. "

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР