Експремиерът на Великобритания вече е подписал договор с издателската къща

...
Експремиерът на Великобритания вече е подписал договор с издателската къща
Коментари Харесай

Борис Джонсън пише мемоари за премиерския си мандат

Експремиерът на Англия към този момент е подписал контракт с издателската къща " Харпър Колинс "

Бившият английски премиерБорис Джонсън ще напише книга за премиерския си мандат и към този момент е подписал контракт с издателската къща " Харпър Колинс ", заяви издателството, представено от Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

Джонсън се отдръпна от премиерския пост при започване на септември, откакто загуби поддръжката на министри и депутати от своята партия след месеци на кавги, в това число поради празненства в централата на държавното управление по времето, когато останалата част от Англия беше под строга изолираност посред пандемията от COVID-19. Все още няма детайлности за това каква сума е получил Джонсън за написването на записките, нито по кое време ще бъде издадена книгата.

Арабела Пайк, шеф на отдела в издателството " Харпър Колинс ", отговарящ за закупуването на правата върху книгата, я дефинира като несравними записки.

" Очаквам с неспокойствие да работя с Борис Джонсън, до момента в който той написа своя роман за времето, когато е заемал поста си ", добави тя. Пайк акцентира, че този интервал съответствува с " някои от най-значимите събития " от близкото минало на страната.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР