>Експозиционен Център Флора ще бъде домакин на първия по рода

...
>Експозиционен Център Флора ще бъде домакин на първия по рода
Коментари Харесай

Онлайн предприемач идва в Бургас, за да разкрие тайните на Facebook маркетинга

>
Експозиционен Център Флора ще бъде хазаин на първия по рода си вечерен мини-курс, който ще се организира на 2.03. от 19:00 часа в най-голямата зала на центъра - зала 2.
Организаторите дават обещание една незабравима вечер, изпълнена с доста на практика препоръки и отдадена на изкуството да рекламираш себе си и продуктите си в най-влиятелната обществена мрежа в света. Участниците в мини-курса ще имат опция да чуят скъпи препоръки за:

- Маркетинг Психология и Как да въздействат на потребителите

- Дизайн, Текст и Таргетиране

- Фейсбук Pixel и Аудитории

- Кои видове реклами да употребяват

- Всички Новости и Промени във Фейсбук

- Тайните на Професионалистите

Отделено е планувано време и за съответни въпроси, свързани с бизнес хрумвания, проблеми и механически похвати. Всеки участник, който се е записал за вечерния мини курс, ще получи допълнител подарък - онлайн видео курс за Фейсбук маркетинг.

Събитието "Facebook за бизнес - Вечерен мини-курс " се провежда с поддръжката на Cloud Mining, Easy Tax и BGMenu, и медийната поддръжка на радио Power FM.

Стилиян Запорожанов е онлайн бизнесмен, Фейсбук специалист и съветник с близо 6 години на практика опит. За това време е съосновал 3 лични плана - Zapomedia.com (дигитална маркетинг агенция); Oba.bg (платформа за онлайн обучения); и към този момент някогашен Партньор в Zdravei.org (платформа за здравословно хранене).

Консултирал е компании като най-голямата фармацевтична компания Pfizer и е работил по общи планове с Наталия Кобилкина, фитнес модела Лазар Ангелов, мотиваторът Юли Тонкин и други В последните три години е съветвал над 150 бизнеса и посредством своите живи и онлайн курсове е обучил над 1,000 души за това по какъв начин да употребяват Фейсбук за бизнес цели.

Стилиян е уредник на Първата в България Фейсбук конференцията и основател на първия и най-продаван Онлайн Курс за Фейсбук Маркетинг в България.

За повече информация и записване: https://www.oba.bg/2018-fb-burgas/ или на телефон 0882 350 100.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР