Експонатите в него проследяват развитието на този спорт в селото

...
Експонатите в него проследяват развитието на този спорт в селото
Коментари Харесай

Музей на борбата отвори врати днес в ямболското село Маломир

Експонатите в него наблюдават развиването на този спорт в селото и извоюваните шампионски трофеи от състезателите за съвсем век. Сред най-известните борци от Маломир са четитрикратния европейски първенец, категория 52 кг., Байо Баев и кондиционния треньор на националния тим Тодор Гълъбов. Инициативата на кмета на селото за основаване на музея е подкрепена от народния представител от ямболски район Волен Сидеров.

Маломир, Тунджа

В Маломир водачът на Атака оповести новината, че от началото на идната година постройката, известна като новата болница, ще бъде довършена.
Волен Сидеров, депутат: Имам безапелационното увещание от премиера, имам освен увещание, към този момент има и план. Болницата стартира да се строи от началото на другата година и аз ще бъда зает да проследя по какъв начин ще мине поръчката, дали ще се строи качествено. Знам, че голям въпрос беше за Ямбол тази болница и с напън, убеждения, с прилепяне, в случай че щете, съумях да издействам. Пак един индиректен отговор на въпроса за какво сме в ръководещата коалиция. Ако бях в съпротива, нямаше да стане.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР