Експлозията на Кримския мост ще се отрази на тиловата поддръжка

...
Експлозията на Кримския мост ще се отрази на тиловата поддръжка
Коментари Харесай

Експлозията на Кримския мост отслабва силата на Русия

Експлозията на Кримския мост ще се отрази на тиловата поддръжка за съветските сили в Южна Украйна. Това разгласи през днешния ден английското военно разузнаване, представено от украинската организация Укринформ.
Тъй като две от четирите пътни ленти са срутени на няколко места в продължение на към 250 метра пропускателна дарба на невредимите две други платна ще бъде доста занижена, са споделя в известието. Не е известна степента на повредите по стоманения път, само че всяко съществено нарушение на неговата пропускателна дарба би оказало огромно въздействие на така и така огромните компликации за Русия да поддържа своите сили в юга на Украйна, споделя английското разузнаване.
То акцентира, че случаят ще засегне мощно президента Владимир Путин, тъй като става няколко часа след рождения му ден и още повече, тъй като точно той е основател за основаването на моста, издигнат от неговия другар от детинство Аркадий Ротенберг. През последните месеци Виктор Золотов, някогашен бодигард на Путин и сегашен пълководец на Националната армия, обществено уверяваше, че мостът е добре охраняван, прибавя Укринформ. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР