Експлозията е станала в чешкия град Пардубице в завода за

...
Експлозията е станала в чешкия град Пардубице в завода за
Коментари Харесай

Мощна експлозия разтърси Чехия СНИМКИ

Експлозията е станала в чешкия град Пардубице в завода за муниции. Четирима души са ранени, съобщи представителят на предприятието Мартин Венцл, предават локални медии

Той добави, че барут се е запалил в една от работилниците и "има дребна детонация ". Според него 4 души са ранени. Трима от тях са с изгаряния на 30% от тялото, а един е с тежко пострадване на главата. Четвъртият потърпевш има 90% изгарянията по тялото и е в сериозно състояние; той е откаран в болница в Прага с хеликоптер.

В момента на изключителната обстановка в завода е имало към 500 души.

Началникът на Министерството на индустрията и търговията Карел Гавличек пристигна в предприятието, с цел да се запознае със обстановката.

Компанията създава експлозиви и патрони. Последният случай тук се е случил предходната година, когато детонация в един от цеховете съвсем не оказва въздействие върху работата на централата и не взе жертви.

Превод: БЛИЦ
Podle ministra @KarelHavlicek_ došlo v #Explosia #Pardubice k požáru a následnému malému výbuchu. 4 lidé jsou těžce zranění (popálení). Nehodu vyšetří 4 různé komise. Výsledky by měly být do několika dnů. Výroba v podniku jede dál. pic.twitter.com/zSiSeLAoRi
— Josef Ženatý (@josefzenaty) 1 ноември 2019 г.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР