Експлеймейтката, която от месеци насам е силно запалена по фитнеса,

...
Експлеймейтката, която от месеци насам е силно запалена по фитнеса,
Коментари Харесай

Черната Златка с тъпа подигравка с ген. Мутафчийски

Експлеймейтката, която от месеци насам е мощно запалена по фитнеса, Златка Димитрова сподели гражданската си позиция по отношение на изключителните ограничения в страната ни и персоналната си благосклонност към ген. Мутафчийски, предава Шоу Блиц.

Тази очевидна проява обаче я вкара в обсега на злобни мнения, които към момента не утихват. В обществените мрежи са мощно възмутени от дейностите на скандалния модел и я осъждат с всеобщо неодобрение.

Черната Златка и новият ѝ ухажор си направиха тениски с лица на генерала и надпис " остани си у дома ". И написа: " Зад усмивките от време на време се крият тежки мисли и моменти. Намираме се в извънредно сложен интервал. На всички ни е неприятно да нямаме свободата, с която бяхме привикнали. Страхуваме се от утрешния ден, въпросите са повече от отговорите. Всеки споделя, че и това ще мине. Ще мине, само че по-важно е какви поучения ще останат по-късно. Нека оценим живота, здравето, околните си, възможностите да прегърнеш някой или просто да му стиснеш ръката. Нека се смирим, да бъдем по-разбиращи и положителни. Вече да не бъдем просто хора, а индивиди ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР