Експертно жури и публичен вот ще определят победителите от над

...
Експертно жури и публичен вот ще определят победителите от над
Коментари Харесай

Престижно жури и публичен вот определят най-добрия работодател на България

Експертно жури и обществен избор ще дефинират спечелилите от над 300 кандидатури във водещите награди за най-хубав шеф в България -.

,,Въпреки комплицираната обстановка за бизнеса, тази година Career Show Awards имат рекорден брой участници - над 300 кандидатури. Това демонстрира, че даже в тежките условия, в които се намират, фирмите не престават да развиват работодателската си марка и капацитета на човешкия си запас. Career Show Awards са чудесна опция за работодателите да получат справедливо самопризнание за напъните си в посока превъзмогване на рецесията и даване условия на труд, в които чиновниците им да се усещат сигурни'' споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

е категорията, в която най-хубавият шеф на България се дефинира от обществен избор. Всеки, който желае да даде своя глас за най-хубав шеф в категорията "Работодател на публиката ", може да го направи до 30 октомври от тук:

Наградите Career Show Awards имат за цел да показват най-хубавите HR практики в България в над 50 категории. Конкурсът демонстрира достиженията и опциите за кариерно развиване, които бизнесът предлага. Тази година Career Show Awards имат специфична категория – "Стратегия за ръководство на рецесии ", където ще бъдат отличени сполучливите тактики, свързани с спешни обстановки, в които бе подложен бизнесът в международен мащаб.

Кандидатурите на фирмите ще бъдат оценени от, измежду което ръководителят на БСК Радосвет Радев, заместник-министърът на образованието и науката Карина Ангелиева, заместник-министърът на стопанската система Стамен Янев, Ани Цолова и други потвърдени експерти в разнообразни сфери. Победителите в Career Show Awards 2020 ще бъдат оповестени на 10 ноември в.

На 24-25 ноември можете да се срещнете с над 150 водещи работодатели на. Събитието ще се организира на 24 ноември в зала Арена Армеец и на 25 ноември напълно онлайн. Регистрацията е безвъзмездна, само че наложителна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР