Експертна група и Медицинската комисия към Българския футболен съюз препоръчаха

...
Експертна група и Медицинската комисия към Българския футболен съюз препоръчаха
Коментари Харесай

БФС препоръча на клубовете да не подновяват тренировки

Експертна група и Медицинската комисия към Българския футболен съюз предложиха на клубовете да не възобновяват тренировки до анулация на въведеното в страната изключително състояние поради битката с ковид.

Част от тимовете от Първа лига оповестиха, че ще възобновят занимания след 29 март. Вчера (26 март) обаче министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев усили периода на въведените противоепидемични ограничения до 12 април, в това число.
Ананиев удължи ограниченията против COVID-19 до 13 април Оперативният щаб предложи смяната по-рано през днешния ден
Те включват възбрана за събиране на огромни групи хора на едно място.

" Във връзка със запитвания от страна на професионални футболни клубове по отношение на възможното възобновяване на подготвителния развой в изискванията на изключително състояние на територията на Република България, Медицинската комисия на Българския футболен съюз предлага на всички клубове да продължат да съблюдават всички ограничения и рестрикции, одобрени от Националния действен щаб за ковид и да не организират проведени подготвителни занимания за ограничение разпространяването на епидемията от COVID-19, следвайки напътствията от 17.03.2020 година

Експертната група и Медицинската комисия към БФС насочат зов към управленията на футболните ни клубове да продължат да се следват актуалните ограничавания (в мощ до 12 април включително) и да преценяват последващите си дейности с разпорежданията на държавните органи, на Националния действен щаб и на новосъздадения Медицински експертен съвет ", пишат от БФС.

Футбол у нас не се играе от 13 март, когато ограниченията влязоха в действие. Тогава тимовете разпуснаха футболистите си.
В " Славия " решили единомислещо да понижат заплатите си с 20% (ВИДЕО) Въпреки това, националът Галин Иванов направи подаяние за битка с ковид
В " Левски " и " Славия " към този момент взеха и ограничения за ограничение на финансовите загуби, като понижиха заплатите на играчите.
Намаляват заплатите в " Левски " на половина Футболистите са се съгласили с предлагането на управлението
bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР