Експертите ще докажат кое е вярно или не. Има съпътстващи

...
Експертите ще докажат кое е вярно или не. Има съпътстващи
Коментари Харесай

Експерт: До €50 000 струва да се „счупи“ специалния код на мобилния телефон

Експертите ще потвърдят кое е правилно или не. Има съпътстващи събития, които могат да основат общия облик по какъв начин е изглеждала обстановката. Днес е все по0лесно да се манипулира каквото и да било. Дисни могат да подменят герои във към този момент снимани филми.
Това сподели по бТВ специалистът по киберсигурност Борислав Сестримски. Може да няма следи от операция на записа. Трябват съпътстващи доказателства. Надявам се да се стигне до подателя на записите. Но е доста мъчно.

При работа с електронни детайли е мъчно да се реши дали става дума за операция. Въпрос на експертиза е да се потвърди дали има детайли от фотографията, които не са били там.

Новите генерации телефони, още сега, когато си го купите и си слагате персоналните данни, софтуера генерира специфичен ключ, с който криптира информацията и никой не е в положение да декриптира този ключ. Когато хората непринудено си дават телефоните, те дават и специфичния код. Изключително скъпо е да се „ счупи “ този ключ-между 15 000 и 50 000 евро. И няма гаранция, че това ще стане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР