Експертите са изследвали процеса на стареене на организма и са

...
Експертите са изследвали процеса на стареене на организма и са
Коментари Харесай

Ето какво да хапвате и пийвате след 40 години, за да сте във форма

Експертите са изследвали процеса на стареене на организма и са открили, че храненето въздейства значително на процеса на стареене на клетките - изключително за хората след 40 години. При тях става по-трудно да отслабнат, а някои имат болки в ставите.
За да забавите процеса на стареене, съгласно откривателите би трябвало да премахнете избрани храни от менюто си.
На първо място, експертите не предлагат да се пие разтворимо кафе със сметана. Тази напитка съдържа натриев алумосиликат. Установено е, че веществото предизвиква раздразнение на кожата, очите и дихателните пътища. В допълнение, това кафе съдържа в множеството случаи хидрогенирано растително масло, което покачва равнището на наситените мазнини в кръвта, което е нездравословно за сърцето.
Хората над четиридесет години също са застрашени, в случай че имат навика да пият газирани питиета, което може да аргументи сърдечни болести. Тези нездравословни питиета усилват и риска от подагра с цели 75%.
Друг „ зложелател на младостта “ са диетичните питейни заведения, които съдържат доста ненужни съставки, да вземем за пример палмово масло и изкуствени подсладители.
И заради високото наличие на глюкоза, би трябвало да забравите за плодовия сок. Глюкозата е един от факторите за формиране на коремни мазнини, "виновник " на метаболитните болести.
Можете да прочистите тялото от отрови благодарение на моркови. Те съдържат огромно количество витамини и минерали и имат позитивен резултат върху общото положение на организма. Ако можете, направете си салата от моркови два часа преди лягане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР