Експертите по връзките са съгласни, че тайната на една дълготрайна

...
Експертите по връзките са съгласни, че тайната на една дълготрайна
Коментари Харесай

Избягвайте тези храни на първата си среща, за да имате дълготрайна връзка

Експертите по връзките са съгласни, че тайната на една дълготрайна връзка е откритото и почтено другарство. Но изследване от 2021 година, извършено от уебсайт за електронна търговия в Обединеното кралство сподели, че храната, която двойката яде на първата си среща, може да дефинира дали връзката им ще се окаже мотив за бракоразвод.
Въз основа на това изследване Bright Side демонстрира храните, които би трябвало да избягвате при първата си среща с евентуален сътрудник. Това са: китайска, японска, португалска, индийска и карибска кухня. Някои от храните и подправките в тези кухни разстроят храносмилателната система и могат да провалят романтиката.
Според изследването италианската, френската и средиземноморската кухня се оказват най-сигурните за хранене на първа среща.
Разбира се, защото това изследване не е извършено от научна институция е по-добре да го приемете с доза комизъм. В последна сметка това, което е по-важно от действителната храна, е по какъв начин двойката се любува на компанията си на първата среща
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР