Експертите обясниха. Този месец някога е бил свързан с болшевишката

...
Експертите обясниха. Този месец някога е бил свързан с болшевишката
Коментари Харесай

Родените през октомври са специални

Експертите обясниха. Този месец в миналото е бил обвързван с болшевишката гражданска война, а през днешния ден с декорации за Хелоуин, тикви и призраци, само че за бъдещите майки бебето през октомври е голям подарък, написа знаменит експерт.

Ето за какво хората, родени през октомври са толкоз специфични:

1. Те могат да бъдат положителни спортисти.

Проучванията демонстрират, че бебетата през октомври евентуално ще бъдат спортни звезди.

Проучване от 2021 година за издръжливостта и силата в учебните заведения откри, че „ децата, родени през октомври са по-силни от тези, родени през месеци разнообразни от септември и ноември “.

Смята се, че това се дължи на пренаталното излагане на витамин Д и откривателите допускат, че децата през октомври би трябвало да бъдат изпращани в спортни клубове, с цел да извлекат изгодите от това по-късно!

2. Те могат да станат президенти.

За статистиките и по-запознатите, този месец са родени повече президенти на Съединени американски щати, в сравнение с всеки различен месец, тъй че се подгответе детето ви да бъде политически склонно. Или вие самите, даже и към този момент да сте трансферирали 60-те да вземем за пример...

Може би самите вие или вашето дете ще бъде идващият Джон Адамс, Ръдърфорд Хейс, Честър Артър, Теди Рузвелт, Дуайт Д. Айзенхауер или Джими Картър. Между другото, Хилари Клинтън също е родена през октомври.

3. Най-малко евентуално е хората, родени през октомври...да се родят в последния ден от месеца.

Абсолютен факт! А този финален ден инцидентно или не е Хелоуин! Изглежда има нещо в този тъмен и злокобен празник, което не провокира раждане навръх 31-ви, съгласно откриватели от университета в Йейл.

Експертите допускат, че подсъзнателно майките може да не желаят рожденият ден на детето им да провокира отрицателни асоциации.

4. Те са по-склонни да доживеят до 10 -ия си рожден ден.

Според друго изследване от  август 2021 година:

Хората, родени през октомври, „ имат доста по-голяма възможност да доживеят до 100 спрямо хората, родени през април да вземем за пример “.

5. Те имат по-малък риск от сърдечно-съдови болести.

В скорошно изследване е открито, че тези, които са родени през октомври са с по-малък риск от сърдечни болести. Да, октомврийците са склонни да имат по-здрави сърца, тъй че не е изненадващо, че е по-вероятно да станат столетници.

6. Имат положително психологично здраве.

Изследователите също по този начин свързват хората от октомври с по-ниски равнища на самоубийства, като показват, че родените този месец, са в положително психологично здраве.

Накратко, от позиция на физическото и психическото развиване, родените през октомври са просто късметлии!

А какъв брой от вас, които прочетоха този материал са родени през Октомври? А имате ли родственик, прочут или комшия, който наближава 100-цата...може да ревизирате, дали не е роден....точно през oктомври?!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР