Експертите на DisplayMate дадоха титлата за най-добър дисплей на мобилно

...
Експертите на DisplayMate дадоха титлата за най-добър дисплей на мобилно
Коментари Харесай

Samsung Galaxy S10 е оборудван с по-добър дисплей от iPhone Xs Ma

Експертите на DisplayMate дадоха купата за най-хубав екран на мобилно устройство на смарт телефона на Samsung (досега купата бе на iPhone Xs Max). Лесно можем да се досетим, че носителят на влиятелното звание е новият флагман Samsung Galaxy S10. При тестванията, експертите на DisplayMate дадоха на телефона на Samsung най-високият рейтинг А+ , както и званието „Смартфон с най-хубавия дисплей“ ( Best Smartphone Display Award ).

Да си напомним, че Samsung Galaxy S10 е оборудван с 6,1-инчов закривен Super AMOLED екран с резолюция 3040х1440 пиксела и Diamond Pixel субпикселна конструкция. Плътността на изображението е 550 пиксела на инч.

В своя доклад специалистите на DisplayMate показват над една дузина индикатори, по които екранът на смарт телефона Samsung Galaxy S10 е по-добър от този на iPhone Xs Max. Може да се смята, че към сегашен ден дисплеят на Galaxy S10 е най-хубавият на пазара.

Причините са доста. Първо, рекордната бляскавост, който доближава 1225 кандела на квадратен метър при напълно деен екран. Второ, това е образно неразличимата акуратност на обрисуване на цветовете (0,4 JNCD).

Също по този начин, 6,1-инчовият Super AMOLED екран на Galaxy S10, съгласно специалистите, показва „безкраен контраст“, отлични антибликови свойства – отразената светлина е едвам рекордните 4,4% и необятния цветови диапазон – 113% в DCI-P3 и 142% sRGB цветовото пространство. И още дисплеят показва най-малка смяна в яркостта при смяна на ъгъла на виждане – 23% при 30 градуса.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР