Експерти, сред които Боян Чуков, обсъдиха рисковете пред страната ни

...
Експерти, сред които Боян Чуков, обсъдиха рисковете пред страната ни
Коментари Харесай

БОРИСЛАВ ГУЦАНОВ: Да защитим националната сигурност на България


Експерти, измежду които Боян Чуков, разискаха рисковете пред страната ни и показаха поддръжка за лидера на Българска социалистическа партия – Варна

  

Стотици варненци взеха присъединяване в срещата, проведена от Българска социалистическа партия и лидера на листата Борислав Гуцанов, с специалиста по национална сигурност Боян Чуков. Темата – сигурността в България, заканите в интернационален мащаб и тероризма.



„ Днешната среща не е толкоз предизборна, а по-скоро има експертен темперамент, защото през последните години обстановката мощно се изостри в света, в Европа, в частност – към нашия район. А през последните месеци тези, които ни управляваха по-скоро разпродаваха това, което е в България, правеха по този начин, че да не се грижат за националната сигурност на република България, а да обслужват непознати ползи и непознати сигурности. Аз мощно се надявам, че това ще се промени след 9-ти юни “, сподели Гуцанов при започване на срещата.



Боян Чуков изясни, че тя се организира точно с помощта на лидера на листата на Българска социалистическа партия във Варна.

„ Аз не съм партиен член, не вземам участие в никаква държавна конструкция, приказвам като елементарен жител. На тези избори взех решение, че ще поддържа не партии, не листи, а персони, хора! С господин Гуцанов пазиме съвсем едни и същи тези. Той, несъмнено, ги пази в Народното събрание, което е от извънредно значение. И с помощта на поддръжката на варненци, вие ще имате опция още веднъж да имате подобен човек в Народното събрание, който да поддържа това, което вие мислите “, разгласи Чуков при започване на ревюто си.



България е дребна страна, само че – основна частица от международната верига от събития, безапелационни бяха участниците.

„ Трябва да си даваме сметка, че ние сме част от този свят и решенията, които се взимат в Народното събрание и Министерски съвет са от основно значимо значение накъде и по какъв начин ще тръгне страната ни. Военният спор в Украйна, който към този момент навърши две години, е на 250 километра от Варна, по-близо в сравнение с Варна до София. Още по-големият спор в далечния Изток ще окаже голямо въздействие в света. Това, което стана единствено преди броени дни с премиера Фицо в сърцето на Европа – дали Европа е толкоз сигурна, колкото беше преди години и колкото някой желае да ни внуши, че е по този начин? Не единствено поради военните спорове, само че и това, което е политически разстрел и на което сме очевидци, безапелационен беше Гуцанов.



„ В Украйна още през цялото време, от първия ден вземат участие британците, спецназ, английското разузнаване, командоси, пехота. Сега си признават и поляците. Те са наемници и нямат нищо общо с постоянната войска на Полша “, сподели Чуков.

 

Въпросите в препълнената зала бяха свързани с националната ни сигурност, войната в Украйна, спорът в Близкия изток и позициите на България. Хората бяха безапелационни – тези тематики би трябвало да са основата и фокусът на външната ни политика след 9-ти юни.

 

*Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

 

*публикация

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР