Експерти съставиха списък на дестинациите, подходящи за хора, предпочитащи уединение

...
Експерти съставиха списък на дестинациите, подходящи за хора, предпочитащи уединение
Коментари Харесай

Дестинации за интроверти

Експерти сформираха лист на дестинациите, подобаващи за хора, предпочитащи усамотение по време на ваканцията, оповестява изданието Turizm.

На избора на експертите са повлияли числеността на популацията на страните, броят на неголемите хотели и пансионите, съществуването и броят на парковете и цената на изхранването.

На челната позиция е Русия. Според специалистите, точно тази страна е подобаваща за хора-интроверти. Тя се характеризира с безкрайни простори, вълнуваща история и просвета.

Още един плюс – съвсем 66% от хотелите в Русия са в класа неголеми B&B или къщи за настаняване. Поради това интровертите-пътешественици ще имат опция да прекарат почивката си в усамотение с лекост.

На второ място е Канада. Тази страна се слави с дивата си природа. Плътността на популацията е едвам 4 души на квадратен метър. Това значи, че за нула време можете да намерите усамотено място.

Интровертите също ще се усещат съвършено в Нова Зеландия, Норвегия, Исландия, Боливия и Намибия, споделят специалистите. /profit.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР