Експерти са открили второ взривно устройство сред личните вещи на

...
Експерти са открили второ взривно устройство сред личните вещи на
Коментари Харесай

Експерти откриха бомба в колежа в Керч, проучват я

Експерти са разкрили второ взривно устройство измежду персоналните движимости на младежа, който през днешния ден умъртви с пушка минимум 18 индивида в колеж в кримския град Керч. Това оповестиха източници от силовите структури в района, представени от ТАСС.

Според тях устройството е било обезвредено, само че " взривотехническите работи " на местопроизшествието не престават.

РИА " Новости ", представена от Ройтерс, също заяви за открита втора неизбухнала бомба във движимостите на обвинения 18-годишен стрелец Владислав Росляков. След като е влезнал в постройката, той разкрил огън по възпитаници, след което се самоубил.

Преди това управляващите оповестиха, че по време на нападението в кафенето на постройката е избухнала друга бомба, предава Българска телеграфна агенция

От Следствения комитет на Руската федерация споделиха, че ревизират дали за осъществяването на закононарушението са съдействали дейностите на други лица, под чието въздействие е попаднал младежът, или закононарушението се дължи на нечие безучастие.

По последни данни при стрелбата в Керченския политехнически лицей са били убити общо 19 и ранени над 50 индивида, които са настанени в лечебни заведения. Наказателното дело по случая беше в началото по член за " Терористичен акт ", само че след това бе променено по член " Убийство ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР